zaterdag 19 mei 2007

Kuala Lumpur


Hallo allemaal,
Inmiddels zijn we in kuala lumpur.
Na een extra dag in Kota Bahru te zijn gebleven (Sander was toch niet helemaal lekker van die klap) zijn we met de dagbus naar Kuala Lumpur gegaan. Erg goed gevallen en een mooie reis door de bergen en bossen. Af en toe een beetje misselijk geweest, maar dat hoort nu eenmaal bij bergen.
Kota Bahru is een erg islamitisch stadje. De eerste dag liep ik nog met een korte broek en een hempje, maar de tweede dag toch maar een broek tot over de knie en een shirtje aangedaan. Iedereen keek wel heel erg. Wist trouwens niet dat er zoveel verschillende hoofddoekjes en burka's waren.
Kuala Lumpur is een grote/moderne/schone stad. Ons guesthouse zit middenin het shoppingscenter. Er zijn zo'n 12 shoppingmall's, dus dames hier moeten jullie zijn!!!!
Dit is de mooiste grote stad die we tijden deze reis gezien hebben.
De eerste dag de petronas twin towers bekeken (zie foto). Erg mooie gebouwen. Het onweert hier aan het einde van iedere dag. Die dag lagen we lekker in het park bij de torens toen het wel erg donker werd. En ja hoor, de onweer begon. De tweede keer was meteen raak, Sander zag hem inslaan in een van de torens. Wat een klap, we stonden meteen rechtop. haha.
Gisteren naar het Formule 1 circuit geweest. Er waren op dat moment motorraces aan het testen. De reis erheen duurde erg lang.
We mochten overal kijken en de entree was gratis.
Morgen gaan we met de trein naar Singapore voor 15 euro samen.
Nu komt het einde dus echt in zicht. Als het weer nog een beetje mee zit pakken we een klein eilandje voor de kust om nog wat te relaxen.
Tot dan.
x ons.
ps: degene die op Oh my buddha it's raining heeft gereageerd was anoniem, we weten dus niet wie je bent. Graag nog een reactie????

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja de reis zit er al bijna op, jammer? Of ook wel goed zo?
Ik hoop en weet bijna zeker dat jullie een ongelofelijk gave tijd daar samen hebben gehad en hebben. Geniet er nog maar even van. Straks zit je zo weer in de dagelijkse routines.
Kus van Meike.

Anoniem zei

Hey Karin & Sander,
Jaja, ... het einde komt nu snel in zicht. Kijkend naar jullie verhalen/belevenissen hebben jullie een schitterende tijd gehad. Het was vrijdagmiddag (NL-tijd) erg leuk om op deze manier met elkaar te praten/schrijven. Jammer dat onze microfoon het even niet werkt. Nog heel veel plezier, misschien op het eilandje voor de kust en anders in Singapore.

Zwolse groeten, Claudia en Pieter

Anoniem zei

Hallo jongelui, we zijn weer bijgekomen van het leuke enerverende gesprek op MSN, echt jammer dat we dat niet eerder en beter voor elkaar hadden. Bij ons begint het weer mooi weer te worden, zodat waarschijnlijk de overgang voor jullie straks niet te groot zal zijn. Even iets anders, niet om jullie bang te maken, maar we hoorden vanmorgen op de radio over enorme golven bij Thailand en in de Javaanse Zee. Als jullie nog naar zo'n eilandje willen, laat je dan even goed voorlichten. De meteorologen kunnen niet verklaren waardoor deze keer de golven (soms 7 meter hoog) komen.
Dus niet ongerust worden, maar even goed informeren.
Geniet nog lekker de komende week.
Kus en liefs van Paul en Anita.

Anoniem zei

Hoorde van Pieter dat hij jullie weer gezien en nu ook gesproken had, zooo leuk!!

Ben zo benieuwd naar jullie verhalen, foto's, beelden...

Geniet er nog even goed van!!

Kus Claudia

Wendeliene zei

Hoi beide,

Wat een geweldige foto van de Petronas Twin Towers zeg, echt mooi! De foto's zijn sowieso erg mooi allemaal. Sander, is je gezicht ondertussen weer geheeld? We hopen het voor je! Ka, als je je uitleeft in het Shopping Center: neem gerust iets voor me mee. Ha ha.

Tjonge, wat gaat de tijd toch snel zeg. Over een week zijn jullie alweer terug. We vinden het wel leuk dat we straks weer "normaal" met jullie kunnen kletsen hoor. Wij hebben dinsdag weer een bezichtiging, spannend! We houden jullie op de hoogte.

Liefs, ons.

Unknown zei

Hoi Karin en Sander,
Prachtig om de twin towers zo te bekijken, wat een enorme hoogte. Karin was jij dit keer in Kota Bahru een bezienswaardigheid? Had je geen pet bij je, of een hoofddoekje. Hebben jullie nog iets van de cultuur opgesnoven of kom je daar moeilijk tussen. De mooiste stad van de reis voor het laatste bewaard, dat doe je goed!Een mooie trip naar Singapore, wat een koopje. Blijf samen nog heerlijk van de laatste week genieten met de pinksterdagen in het vooruitzicht. Leuk, dat we jullie zo mochten volgen, al die weken. Lieve groeten van Ton en Elsje
Wij gaan naar artis volgende week zaterdag