maandag 7 mei 2007

Naar Maleisie

Gisteren een mooie toer met de scooter over het eiland gemaakt. Naar een mooie waterval geweest, een wandeling dwars door de jungle.
We moesten onze helmen meenemen en overal vlogen beestje enz in het rond. Ook was er best een stijle afgrond. De helm dus maar opgedaan als bescherming. Anders moesten we ze in onze handen meenemen. We liepen dus als bob en anni de Rooij door het oerwoud. (ach we kwamen toch niemand tegen haha). Wij hadden in ieder geval de grootste lol.
Op de terugweg zijn we in een dorpje naar de kapper geweest. Voor 3 euro pp een knipbeurt en wasbeurt met heerlijke hoofdmassage. Karin is van achteren helemaal kort. Kan geen staart meer. Toen snel naar huis er kwam een mega onweersbui aan. Het ging enorm tekeer. Toen we 's avonds naar het dorpje wilde bleek alles overstroomd te zijn. We liepen bijna tot onze kuiten in het water. Geen goede afvoer dus. Vanmorgen weer mooie weer. 's ochtends om 8 uur meteen de zee ingedoken om onze nieuwe snorkel uit te proberen. Best lekker zo'n ochtendduik.
Daarna besloten om uit te checken en de hele dag uitgezocht waar we heen wilden. DIt bleek nogal een klus. We hebben het inmiddels zo gehad met de Thaise "vriendelijkheid". We worden overal afgezet en niemand is vriendelijk. We hebben het gehad met Thailand en besloten naar Maleisie te gaan. We gaan om 18.00 (over een uur) met de nachtbus voor 15 euro pp naar de grens waar we morgen om 6 uur aankomen. Dan pakken we de boot naar een eilandje aan de oostkust. Hier gaan we verder relaxen. Foto's komen de volgende keer weer.
Doei.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Sander en Karin,

Ik zie jullie zo voor me op de scooter!
Hier in Nederland regent het de hele dag! Jammer maar helaas! wel goed voor onze tuintjes, je ziet alles spontaan weer groen worden.
Jammer dat jullie al uitgekeken zijn in Thailand, hopelijk zijn ze in Maleisie wat vriendelijker.
Veel plezier en lekker relaxen!
We wachten de nieuwe foto's en verhalen af!

Liefs Evelien

Anoniem zei

Hallo Bob en Annie de Rooy.

Relaxen betekent genieten en uitrusten en zo te lezen zijn jullie alweer " on the road ".Ik hoop dat Maleisie jullie veel zon en relax-tijd biedt.

Kussie Marianne

Anoniem zei

Het zal een mooi gezicht zijn geweest, twee zombies met een helm op in het oerwoud. Maar wel weer heel spannend. Wat jammer nu toch steeds van het weer, en die Thais die maar niet vriendelijk zijn. We hopen echt dat het in Maleisie allemaal beter gaat.
Wij zijn gisteren nog even in jullie huis geweest, Paul nog even wat in de tuin gewerkt, en wat kleine rekeningen meegenomen om te betalen, niets bijzonders.
Sproeien hoeft voorlopig niet meer, want ze verwachten deze week ook de hele week regen in NL.
Maar we zullen er wel weer aan wennen.
Zondag met Wouter nog een toertje gemaakt naar vliegveld Teuge en Deventer. Hij had zaterdag bevrijdingsfestival gevierd in Zwolle, was erg gezellig en druk.
Nu lieverds, we wensen jullie nog veel mooi weer en veel plezier.
Kus Paul en Anita.

Anoniem zei

Hey Karin & Sander,
Een super leuke ervaring zo even met de live-beelden uit Thailand. Jammer dat de geluidseffecten niet waren gelukt ... Heb alle snoeren nagekeken onder het bureau, maar helaas. Jullie zijn nu alweer een geruime tijd onderweg naar Maleisie. Veel plezier en wachten de nieuwe belevenissen af.
PS. Jullie zagen er goed uit, ook met het korte haar, hihahi !!!
Groetjes Claudia & Pieter

Anoniem zei

Waar blijven de foto's nou? Het is nu 22.58 in Meppel, maar nog steeds niks.

Zo te zien genieten jullie nog steeds. Blijven doen dus! Het is een enorme levens ervaring.

Tot over 3 weken! Heel heel veel plezier en geniet met z'n beide!

Groeten van Robert & Marieke

Anoniem zei

Hey Karin en Sander,
Super zeg die verhalen!
Mooie foto's, zo krijg je wel een indruk wat jullie beleven!
Doe rustig aan en geniet van alles,

Rachel(nu nog B5 maar wieweet C3... ik hoop dat ik op B5 mag blijven..)

Anoniem zei

Een eilandje aan de oostkust....mmm klinkt als Perhentian! Ben benieuwd of jullie daar terecht zijn gekomen. Is in ieder geval erg idyllisch en heerlijk duiken daar! Pas maar op want het wil ook nog wel eens erg vruchtbaar zijn daar....
Groetjes Suzan

Anoniem zei

He buurtjes,
Jullie maken met die mooie foto's en verhaaltjes wel dat wij een tikje jalours worden. Dat willen wij ook! behalve die regen die hebben we zelf genoeg. Gister was trouwens best mooi nog maar vandaag is't pet.
Jullie vermaken je best en we hopen dat Maleisië jullie beter gaat bevallen dan Thailand! Gr. Simone en co

Wendeliene zei

Hey Ka & Sander,

Vertel, vertel: hoe is Maleisie? We zijn erg benieuwd! Hier regent het inderdaad al de hele week, zoals je ook kunt lezen in de andere berichten. Woensdag hebben we een huis bekeken, maar helaas was de bovenverdieping echt te klein. Weer verder kijken maar!! 's Avonds naar Vitesse geweest en ze zijn zowaar door naar de 2e ronde. HOERA!!! Nou, wij gaan zo ff "So you wanna be a popstar" kijken. Ja dat volgen we echt... Hey, geniet van jullie laatste 2 weken. Take care.

Liefs, Wen en Camiel.