zondag 22 april 2007

Warm oh zo warm!









Hallo Allemaal,

Weer een berichtje van onze zijde. Als eerste willen wij jullie toch nogmaals bedanken voor jullie lieve berichtjes. Dit vinden wij echt heel fijn. Het is altijd leuk om te zien dat mensen met ons mee leven en dat onze verhalen worden gelezen. Soms is hier in azie nog wel eens de strijd over de lengte van het bericht en het aantal foto's maar dat mag de pret niet drukken. Hier is het echt nog steeds super warm. Haast niet uit te houden. We kunnen er maar niet aan wennen. We zijn nu in Ayutthaya in een prachtig guesthouse. Veel beter dan die in bangkok en voor het zelfde geld. Die in bangkok was echt net een gevangenis. Alleen tl licht. 4 dagen was lang genoeg. Gisteren in ayuthaya aangekomen naar een anderhalf uur durende trein reis. De tourist information vertelde ons dat het hier zo stikken van de guesthouses maar wij hebben er welgeteld 1!!! en die hebben we dus maar genomen. We dachten dat ayuthaa wel een grote plaats was maar het is hier maar 2 bij 2 km. Weinig te beleven en bijna geen touristen. Wel gek als je in alle touristische informatie over thailand veel hoort over deze plaats. Gisteravond hebben we lekker doorgezakt. (nou ja voor ons doen dan) Hakt er best wel in met die warmte. Maar het was gezellig. Hier in thailand maak je veel minder snel contact met de touristen dan in cambodja en china. Dit zijn echt van die doorgewinterde backpackers. Beetje arogant ook wel. Maar goed. Vandaag gaan we fietsen huren en door ayuthaya crossen. Echt van die gele libelle fietsen met een mandje erop. Lachen! Ook dit zou wel weer zweten worden met deze temperatuur. bijna 40 graden!!.

Meike: wat ontzettend balen van je fiets zeker omdat je hem nog maar een week had. Als we nog ruimte in onze tas hebben nemen we nog zo'n gele libelle fiets voor je mee.

Pieter: Hoe is het met je nieuwe baan? gaat het al beginnen? We zijn erg benieuwd.

Wen en camiel: Gelukkig heel huids thuis. Volgend jaar met ons. Dit staat bij deze vast?? HAHA

Wat leuk wen dat je het zo leuk hebt gehad. Wij weten zeker dat camiel je voor die tijd al helemaal klaar had gestoomd met zijn voorliefde voor de wintersport.

Evelien en kenny: Al getekend? Trouwens Prison break was te gek. we zijn er nu al doorheen. als we thuis zijn de rest van de DVD;s?

Meike: In Bangkok wordt er veel gekeken en bekeken. Er zijn al genoeg rondjes Manhatten op ons gedaan (jij moet toch weten wat dat is, shopaholic!!!!)

Annet: Wat zijn croftybommen???? Zelfs sander kent het niet.

Paul: Naar Vietnam? Cool. inspireren we jullie? Trouwens bedankt voor het onderhouden van onze tuin.

Collega;s Karin: Dus dat wordt nog een strijd die sollicitatie gesprekken. Blij dat ik die stress nu niet heb. Ik gun het jullie alledrie dus allemaal veewl succes en laat me weten hoe het afloopt. Trouwnes Annemarie naar een sauna is hier niet nodig ga gewoon buiten staan en je hebt hetzelfde gevoel, misschien kun je met valentijnsdag beter hier heen gaan. haha.

Reinoud die ratten zijn gelukkig niet zo groot als jij beweerd maar deze vindt ik al walgelijk. en kakkerlakken en al die andere dingen ook genoeg gezien, maar niet zo erg.


Oh ja trouwens Karin haar Engels gaat best goed. Sander laat haar meestal het woord doen, al is de grammatica niet altijd super. Die Thaien spreken ook geen prefect engels.


Jullie mogen altijd ook een mail sturen, als je vb verhalen hebt die niet op deze site kunnen. Zoals die van jou wen. Jeetje dat is nog eens een vette roddel. haha.

Wij gaan nu fietsen. Tot snel.



Groetjes!!!!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

he hoi

zal wel aan mijn typen liggen. zijn van die bommen die jongeren maken met gootsteenontstopper. Dat ontploft behoorlijk. vast wel eens gezien op tv. en dat nu zelf sin onze wijk!
het is zondag ochtend half 10. Stijn is gewassen en ligt weer in bed, wil niet echt slapen. Ard slaapt weer heelijk en ik ga me eens op de was storten.

Veel plezier!

Liefs annet

Anoniem zei

Nou dan valt het allemaal nog wel een beetje mee dus met het ongedierte! Ach je went er vanzelf aan hoor! Maar als je je Engels gaat aanpassen aan het niveau van die Thaise mensen, tsja dan word het er inderdaad niet veel beter op! Wat mij altijd opviel in Thailand was dat als ze je iets willen verkopen kunnen ze zich erg verstaanbaar maken, wil je je wisselgeld, dan verstaan ze ineens geen woord Engels meer! Nou morgen sollicitatie en overmorgen naar Israël, ga ik ook maar eens de warmte opzoeken! tot een volgend bericht!

groetjes

Reinoud

Anoniem zei

Hey!

Wat een stoere verhalen weer en spannende foto's vooral die van die croco's, zo gaaf!!! Jemig jullie gaan de vierde week alweer in, gaat echt snel!!

Hier alles oke! Ik ben lekker een paar dagen vrij en Pieter ligt nu te slapen, zijn laatste nachtdiensten. Hij begint pas halverwege mei dus nog geen verhalen w.b. zijn nieuwe werk.

We gaan binnenkort maar eens een afspraak maken bij de GGD en ons laten informeren welke vaccinaties wij nodig hebben. We zijn eigenlijk nog niet echt bezig met de voorbereidingen, het scheelt bij ons natuurlijk ook dat er al veel geregeld is door Djoser. In deze dagen maar wel even korte broeken halen, nu ze er nog zijn anders "vis" ik er weer naast net zoals vorig jaar.

Ik krijg wel steeds meer de kriebels hoor en helemaal als ik jullie verhalen weer lees en foto's zie.

Het is hier weer super mooi weer, dus ga het zonnetje weer even in:)

GENIET!

KUS Pieter en Claudia

Anoniem zei

Hé Sander en Karin, Vinden wij het hier in Zwolle al lekker warm, bij jullie is het dus nog warmer! Denk er maar goed om dat je genoeg drinkt!zegt de wijze grijze vrouw haha. Maar ik heb wel in de gaten dat jullie het erg naar de zin hebben. De tijd gaat wel snel zo dus geniet er met volle teugen van!
Groet van alle 5, Simone

Anoniem zei

Ha buurtjes,

Wat gaat jullie reis al vlot! Leuk de foto's erbij. Hier alles goed.
Wij genieten hier ook van prachtig weer, maar het prachtige weer is hier goed uit te houden... sterkte met de warmte en geniet ze!

We zien uit naar volgend bericht

Groetjes Titus en Sonja

Anoniem zei

Hallo, hallo vanuit Loppersum. Wij zijn vandaag en vannacht bij Marianne en Jack. Hebben heerlijk gefietst en heel lekker gegeten, t.g.v. hun 35-jarig huwelijk in januari. Wij dachten dat jullie nu met jullie wandeltocht bezig waren en sliepen bij de plaatselijke bevolking, maar kennelijk is het anders. We blijven jullie volgen
Doe rustig aan met die enorme hitte, wij hadden altijd begrepen dat juist in Thailand zoveel kontakt tussen de backpackers was.
Leuke foto's weer, krokodillen hoeven niet, hoor. Namens ons vieren heel veel liefs en tot de volgende keer. Anita xxx.


w