vrijdag 27 april 2007

karin nu ziek?

Nou net sander beter nu karin misselijk. Na gisteravond in een pizzahut te hebben gegeten werd karin misselijk van de pizza en de cola. Karin ligt nu op bed dus kan ik even op internet. Gisteren hebben we de trektocht geboekt voor morgen maar die hebben we dus maar een dag uitgesteld. Ons welzijn is en blijft belangrijker. We komen nu wel een klein beetje in tijdnood omdat we al een dag in ayutthaya hadden verspeeld en nu weer een. We mogen namelijk maar 30 dagen zonder visum in thailand blijven dus we moeten de 16e weer weg. Maar dat gaan we wel redden alleen hadden we nooit gedacht dat we op de tijd moesten gaan letten. Maar goed we vermaken ons prima. Gisteren echt het allergaafste gedaan van de hele vakantie. EEN SCOOTER gehuurd voor 3 euro per 24 uur. Wat gaaf zeg. Ja wij hebben nou eenmaal geen ervaring uit onze jeugd met zo'n ding. Beiden zo'n vette pot helm op en een schakel scooter. Scheuren door chiang mai tussen al het verkeer door. Wat hebben wij gelachen. Ik geloof dat ik thuis ook maar zo'n ding ga kopen. Een aantal mooie tempel complexen gezien en we waren onderweg naar de mooiste (die in de bergen ligt) maar toen werd het een stuk kouder en dreigde het te gaan regenen, dus zijn we terug gegaan. ff geshopt in een mall. Oh ja de bus reis naar chaing mai. Ook leuk. Omdat sander die dag ervoor ziek was hadden we de busreis op moeten schuiven. Dit gaf een bijkomend leuk voordeel. De VIP bus zat bovenin helemaal vol met mensen uit bangkok dus mochten wij onderin. In de eerste klas. Hier zat niemand en we hadden 8 stoelen tot onze beschikking en zeeen van ruimte. Perfect dus. Desondanks niet zo heel goed geslapen. Je wordt middenin de nacht wakker gemaakt voor een half uur durende stop. Voor de rest is de reis voorspoedig verlopen. Nou ik ga nu weer voor dokter spelen. Als mannetje van een verpleegkundige word je doodgegooid met termen en tips en trucs dus die ga ik nu maar eens even op mijn patientje uitoefenen. Pay back time.Genieten jullie daar maar van het lekkere weer dan doen wij dat ook. Helaas geen foto's vandaag omdat dit super oude pc's zijn en dit dus niet werkt. (En ik ga er als it-er niet eens aan beginnen)Tot snel voor een update na onze trektocht.

10 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Karin en Sander,
Allereerst voor Karin beterschap, even aan toegeven en wat rust,dan zal het wel weer gaan.Jullie hebben al heel wat mooie tochten gemaakt en we hebben jullie foto's en teksten gelezen. Prachtige avonturen. Laat je lekker verzorgen door Sander, jullie moeten ook al de koninginnedag missen in Zwolle, daar kom je vast wel overheen. We kregen een koninginnedagkrantje en de Peperbus onder ogen, vandaar.
Ton en ik zijn gisteren bij jullie in de buurt geweest, we hebben de tentoonstelling van Jan Voerman gezien in de Fundatie musuem aan de Blijmarkt. Ton had een vrije reis, dat heb je met de zestigers, zo doende. Nog een heel gedoe met de trein, we gingen rond half 4 terug en we waren om 7 uur weer in Heiloo, opstoppingen vanwege een kapotte trein, chaos dus. Voor een paar uurtjes weg een hele dag onderweg. We hadden mischien beter met zo'n scooter kunnen gaan zoals jullie dat doen.
Het grote nieuws:
We hebben nu na 3 jongetjes een KLEINDOCHTER, BRANWEN, een naam uit Wales, ze zijn nu weer thuis uit het ziekenhuis en het gaat goed. Heel verrassend, je rekent gewoon weer op een mannetje. Wij weten niet beter.Leuk om even te vertellen.

Els en Ton

Anoniem zei

Lieve Karin en Sander

Jullie plannen dat ziekzijn niet goed, lastig als je net wat op het programma hebt staan. Maar gelukkig is zo iets niet te plannen. Karin doe het rustig aan goed eten en drinken, dan zal het spoedig weer beter zijn. Wat de scooter betreft, daar hebben jullie helemaal geen ruimte voor. Karin beterschap en veel plezier met het wandelen hartelijke groeten en liefs Trijnie.

Anoniem zei

Het was denk ik wel een beetje te verwachten dat Karin niet achter zou blijven, heel vervelend, maar we hopen dat ook dit niet te lang zal duren. Sander goede zorg verlenen dus. Hopelijk blijft het de rest van de vakantie dan goed gaan.
Hier nog steeds heel warm, komen net uit Zwolle, alles prima bij jullie thuis, geen bijzondere post, tuin verzorgd en water gegeven. Alles staat er nog heel mooi bij. We hadden onze fietsen meegenomen en hebben daarna rondje IJssel gefietst via pontje Hattem en Zalk.
Vandaag jullie kaartje uit Bangkok gekregen. Onze televisie heeft het begeven, dus zullen we wel aan een nieuwe moeten geloven. Karin, we hopen dat je gauw weer beter bent en dat jullie tocht doorgaat.
Dikke kus Paul en Anita.

Anoniem zei

Hey Karin en Sander,

Wat vervelend voor je dat je ziek bent Karin! Hopelijk knap je snel weer op en hebben jullie die ellende voor de rest van de reis gehad! Hebben jullie trouwens weer net zo romantisch samen pizza gegeten als laatst bij het afscheid van Arjan??? Of nu maar meteen allebei een eigen bord besteld? Haha!!
Geniet nog lekker van jullie reis!

Groetjes Marloes (je ex-collega......)
Ik wens jullie

Anoniem zei

He Karin en Sander

Lees net dat jullie allebei zik zijn (geweest). Dat is niet zo mooi! Maar gelukkig is zuster Karin aanwezig, haha!!
In ieder geval nog heel veel plezier tijdens jullie rondreis. En het blijft leuk om jullie verhalen te lezen!!

Groetjes Rianne

Wendeliene zei

Hey reizigers,

Hier even een berichtje uit Velp. Vervelend dat jullie ziek zijn geworden, we hopen dat ondertussen de magen en de darmpjes weer tot rust zijn gekomen! Inderdaad is het hier ook erg lekker weer. Vanavond gaan we de Koninginnenacht in, dus we hebben niets te klagen. Gisteren hebben we reisbrochures opgehaald, maar het blijft lastig zoeken als je niet weet wat de bestemming moet worden... Maar daar komen we vast wel uit! Nog 2 fijne weken in Thailand en dan op naar de volgende bestemming.

Take care!

Liefs, Wendeliene & Camiel.

Anoniem zei

hallo daar,

beterschap Karin. Hoop dat je gauw weer beter bent.

Ik ben afgelopen donderdag wezen abseilen van de Euromast in Rotterdam (101 meter hoog). Dat was gaaf man!

Maar goed, heel veel plezier nog de komende tijd en zoals ik al eerder hebt gezegd, geniet er van!

Doeg Doeg, groetjes van Robert & Marieke

Anoniem zei

Hoi Karin en Sander,

Ik had een aantal dagen jullie site niet bekeken, maar ben nu weer bij. Ik zie dat jullie het, op wat ziek-zijn na, nog steeds naar jullie zin hebben. Annet en ik zouden ook graag even scooteren, maar voorlopig houden we het even bij de fiets. Gisteren nog even een stukje gefietst met Stijn op de Veluwe, was erg leuk. Het weer hier doet onverandert denken aan een warme zomer, smeren dus ook bij onze kleine uk! Annet is ook een beetje ziek, is haar stem zo'n beetje kwijt, zal wel 1 of ander virusje zijn. Met een hese stem is dat voor Stijn ook een beetje vreemd een mama die niet meer tegen hem praat. Op dit moment is hij lekker aan het rollen op het speelkleed en stopt alle speeltjes in zijn mond. Hij heeft gelukkig al minder last van exceem. Prettig voor hem en voor ons, want al dat gekrab is ook niet wat. Fijne vakantie verder, jullie zijn pas op de helft!

Ard

Anoniem zei

Hallo,

Gaat het al weer wat beter Karin? Niet echt leuk op vakantie ziek zijn. Hopelijk gaat het snel weer beter.
Zoals Ard hiervoor al schreef, heb ik geen stem meer. Nu al twee dagen en het is niet echt leuk. We hadden zaterdagavond ene feestje en daar heb ik met een heze stem staan praten, volgende dag geen stem meer. Erg vermoeiend. ben benieuwd hoe het morgen op mijn werk gaat. Beide collega's hebben vak en iki kan geen telefoongesprek voeren. We zien wel.
Ik hoop voor jullie dat jullie de reis weer snel kunnen vervolgen.

Heel veel plezier en karin, beterschap verder.

liefs Annet

Anoniem zei

Zo snelheidsduivels dit noemen jullie het leukste van de vakantie?scooter rijden? daarvoor had je dus niet zo ver hoeven reizen dat kun je n.m.l. ook hier in Nederland doen. Maar goed dan hadden wij niet zo van jullie verhalen kunnen genieten dus blijf je grenzen maar verleggen op jullie Azie reis wie weet kun je daar ook nog wel een autopet huren HAHAHA!!!!

Liefs Jack en Marianne.